Ossi Mäntylahti Tietojärjestelmämies

Suomen Sarah Palin ja Patriootit

  • Ulla Pyysalo, Suomen Sarah Palin
    Ulla Pyysalo, Suomen Sarah Palin
  • Iltalehden uutisointi sai Hommafoorumin mokuttajat raivoihinsa ja luomaan joukkokanteen
    Iltalehden uutisointi sai Hommafoorumin mokuttajat raivoihinsa ja luomaan joukkokanteen
  • Kansallinen vastarintaliike varoittaa social engineeringistä
    Kansallinen vastarintaliike varoittaa social engineeringistä
  • Suomen Sarah Palin ja Patriootit

Perussuomalaisten ympärillä kuohuu taas. 

Maanantaisessa Patriootti.com -palvelun jäsenhakemusten tietomurrosta paljastui ensin varsin nopeasti perussuomalaisten Limingan kunnanvaltuutettu ja paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Tuomas Okkonen. Okkonen puolustelee Facebookissa julkaistussa tilannepäivityksessään Kansallisen Vastarintaliikkeen jäsenhakemustaan humalatilalla. 

Niinpä niin.

Kukapa meistä nyt ei parin ”kopsun” jälkeen päättäisi lähettää jäsenhakemusta uusnatsien paikalliseen osastoon?

Okkonen on kuitenkin poliittiselta painoarvoltaan varsin kevyt verrattuna perussuomalaisten Sarah Paliniin, Ulla Pyysaloon.

Pyysalo on kesän Breivik-tapauksen ja Jani Toivolan homoneekerivitsien jälkeen uudistanut profiiliaan. Hän esiintyy Facebookisssa pidellen kaarevalippaista kivääriä ja nauttien selvästi tilanteesta amerikkalaisen imagoesikuvansa lailla.

Myös Pyysalo on hakenut Kansallisen Vastarintaliikkeen jäsenyyttä.

Pyysalo puolustelee jäsenhakemustaan ”hetken mielijohteella”. Lehtihaastattelussa hän kiistää ymmärtäneensä järjestön luonteen ja kertoo jättäneensä jäsenhakemuksen pelkästään nimen perusteella. ”Patriootti kuulosti isänmaalliselta”, hän kertoo ja kuvailee järjestön sivuilta lukemansa tekstin kuulostaneen hyvältä.

Pyysalon selittely ontuu. Patriootti.comin sivuja tarvitsee lukea alle minuutin verran, kuin järjestön luonne selviää. Jos joku niistä ”kuulostaa hyvältä”, kannattaisi käydä niin sanotusti tarkistuttamassa päänsä.

Ulla Pyysalo ei ole perussuomalaisten rivijäsen. Hän on Kymen piirin puoluevaltuuston jäsen ja kuuluu näin puolueen korkeimpaan johtoon. Pyysaloa ei voi missään nimessä vähätellä ”pelkäksi avustajaksi”, vaikka hän päivätöikseen onkin Mussoliinin talouspolitiikkasta viehättyneen Juho Eerolan eduskunta-avustaja.

* * *

Siinä missä korkean profiilin perussuomalaiset ovat vetäytyneet äärioikeistojärjestön jäsenyydestä, kansan syvät rivitä eivät käyttäydy yhtä loogisesti.

Patriootti.comin jäsenrekisteriä kohtaan tehtiin maanantaina tietomurron lisäksi myös social engineering -temppu. Tässä jäsenhakemuksen jättäneille lähetettiin sähköpostilla automaattiselta näyttävä varmistuspyyntö, jossa heitä pyydettiin vahvistamaan, että he todella ovat hakeneet järjestön jäsenyyttä. Viestissä pyydettiin vastaamaan ”kyllä”, jos hakija todella on hakenut järjestön jäsenyyttä.

Patriootti.com varoitti social engineering -tapauksesta kotisivuillaan, mutta tästä huolimatta kymmenet jäsenyyttä hakeneet ovat vahvistaneet henkilökohtaisesti jäsenyytensä hakemisen.

Olen saanut haltuuni nämä sähköpostivahvistukset ja vakuuttunut niiden luotettavuudesta.

Vahvistuksia on kymmeniä ja erityisen hämmästyttävää on se, että ihmiset ovat asian saamasta laajasta mediahuomiosta huolimatta edelleen valmiita liittymään selkeästi uusnatsiaatetta ajavaan äärioikeistolaiseen järjestöön.

Harkitsen erittäin vakavasti, tulisiko minun julkaista haltuuni saamat tiedot. Eli sähköpostiosoitteet ja nimistä henkilöistä, jotka ovat itse vapaaehtoisesti vahvistaneet jäsenhakemuksensa Kansalliseen vastarintaliikkeeseen.

Suomessa on toki mielipiteen ja yhdistymisen vapaus. Ketään ei edelleenkään kielletä liittymästä Patriootti.comin Kansalliseen vastarintaliikkeeseen tai esimerkiksi Suomen Sisuun.

Mutta jäsenyys tällaisissa järjestöissä voi vuotaa ja tulla kerrotuksi julkisuudessa asian yhteiskunnallisen merkittävyyden takia. Me emme saa enää vaieten hyväksyä suvaitsemattomuuden, muukalaisvihan ja natsi-ideologian nousua.

Jos jollekulle on vielä epäselvää minkälaisesta väestä tässä Patriootti-liikkeessä on kyse, tämä video antaa asiasta hyvän kuvan.

Miten kommentoitte? Tuleeko natsijärjestön jäsenyyttä hakeneiden henkilötietojen vahvistukset saattaa julkisuuteen?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (84 kommenttia)

K Veikko

Onko tuo patriootit -järjestö jotenkin laiton Suomessa?

Käyttäjän ossimantylahti kuva
Ossi Mantylahti

Tuore Hesarin uutinen kertoo, että kansanedustaja Juho Eerola on ollut tietoinen Pyysalon jäsenyydestä ja hyväksyneen tämän. Uskomatonta!

Kannattaa katsoa tuo videolinkki. Ruotsissa tämä porukka tekee jo paljon muutakin kuin pelkästään jakaa lentolehtisiä.

Haluammeko natsimarsseja Helsinkiin?

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Ei marssiminen haittaa. Katselin lapsosena kommunistien vappumarsseja (Hakaniementorilla), vaikka he vain muutamia vuosia aikaisemmin olivat tarjoamassa isänmaataan diktatuurin syliin ja vielä hopealautasella.

Pelastusarmeija marssii, soittaa ja laulaa sielujen pelastumiseksi.

Opiskeluaikoina sain kuulla vasemmistolaisten lauluja tekstein "Me barrikadin rakennamme, sieltä ammumme, porvareila suolet pellolle, perkele!". No eihän siitä uhosta mitään tullut.

Kyllä Suomeen puheita, marsseja ja lauluja mahtuu - onhan tämä liberaali ja suvaitsevainen demokratia. Eikö?

Tuula Hölttä

Ossi M. :”Siinä missä korkean profiilin perussuomalaiset ovat vetäytyneet äärioikeistojärjestön jäsenyydestä…”

Nimilistojen julkaisemiseen kantaa ottamatta: millä perusteella järjestö on äärioikeistolainen, jos se ilmoittaa haluavansa erota EU:sta, ottaa etäisyyttä porvarilliseen yhteiskuntaan ja kertoo ideologiansa perusteiden löytyvän nationalismista ja sosialismista?

tapio oksanen

Nyt ei kannata sekoittaa sosialismia ja kansallissosialismia. Patriootit kannattavat kansallissosialismia eli natsismia.

Jyri Terttu

Eivät oikeat patriootit kannata mitään sosialismia. Patrioottina esiintyvät voivat kannattaa vaikka pedofiliaa ja puutarhanhoitoa sopivalla tavalla yhdistettynä.

Heikki Kosalainen

Kansallissosialismi EI ole natsismia.

Heikki Kosalainen

Natsismi on vain kansallissosialismin eräs valitettava kehityssuunta. Kansallissosialismia voi kehittää myös muihin suuntiin kuin natsismiin. Sillä voidaan lopettaa esimerkiksi nykyinen pankkiirien hirmuvalta:

"Kolmannessa valtakunnassa luovuttiin pankkiirien hallitsemasta rahasta ja sen sijaan vain päätettiin (tai siis Fuhrer päätti) mitä haluttaisiin tehdä ja painettiin rahat joilla näiden asioiden tekeminen maksettiin. Näin rahaa riitti mihin tahansa vain riitti resursseja ja tekijöitä. Kansallissosialistinen talousmalli mielestäni todisti, että valtio todellakin voi luoda rahaa ilman että se johtaa talouden romahtamiseen. Eihän Kolmas valtakunta tuhoutunut inflaatioon, vaan monen vuoden sotimiseen yhtä aikaa Neuvostoliittoa, Yhdysvaltoja, Iso-Britanniaa, Ranskaa, Kanadaa, Australiaa ja ties mitä muita maita vastaan.

Kansallissosialismin talousmallissa on selviä yhtäläisyyksiä talousdemokratiassa ehdotettujen ajatusten kanssa, mitä tulee aatteen talous osaan, mutta ne eroavat toisistaan kuin yö ja päivä mitä tulee aatteemme demokratia osaan. Kolmas valtakunta todisti, että teollisuusvaltio voi luoda omat rahansa, mutta se myös todisti, ettei sellaista valtaa pidä missään tapauksessa antaa yhden ihmisen käsiin ja tätä samaahan nämä nykyiset pankkiirit todistavat teoillaan päivittäin.

Jos yksi hullu pystyi tällaisen työkalun avulla valloittamaan melkein koko Euroopan muutamassa vuodessa, niin mitä kaikkea demokraattiset yhteiskunnat voisivat saavuttaa käyttäen sitä kaikkien jäsentensä hyvinvoinnista huolehtimisessa?"

http://villeiivarinen.blogspot.com/2010/01/hitler-...

Jorma Laine

Natsin etymologinen perusta on "Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei" eli Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue josta johdettuna ko.puolueen kannattaja oli nationalsozialist, Natsi.

Anu Palosaari

Luepa oksanen sieltä wikipedian artikkelista alempaa kansallissosialimin edeltäjistä tekstiä. SIELTÄ löydät todellisen kansallissosialismin aatteen.
yleisesti ottaen voi sanoa, että kansallissosialismi halutaan propagandisista syistä yhdistää muka-tieteellis-historiallisissa teksteissä aina natsismiin.
Miksi?
Tämä on voittajavaltioiden syy.
Näiden opit pätevät tänäkin päivänä, kansalliissosialimin aatehistoria, mikä ei ole sen kummempi kuin kommunismin tai uusliberalisminkaan, halutaan ideologisista syistä peittää ja sensuroida panettelemalla, valehtelemalla ja vääristämällä totuutta.
Ks nimittäin uhkaisi nykypäivänäkin pahasti kokoomus-juutalaisten imperialistista riistopolitiikkaa :)

Matti Palviainen

"Nyt ei kannata sekoittaa sosialismia ja kansallissosialismia. Patriootit kannattavat kansallissosialismia eli natsismia."

Eikö kansallismielinen voikaan olla sosialisti?

Miten on esimerkiksi sosialistisiionisti?

"Sionismi eli juutalaisnationalismi (kirjoitetaan joskus suomeksi muodossa siionismi) on poliittinen ideologia, jonka juutalaisen tulkinnan mukaan juutalaisilla on oltava oma kansallisvaltio."

"Ns. sosialistinen tai työväensionismi syntyi juutalaisessa työväenliikkeessä. Sen kannattajat olivat pääasiassa marxilaisia ateisteja. Se perustui siihen, että valtion voitaisiin perustaa juutalaisten asettuessa Palestiinaan ja valtion rakentamisella kibbutsiliikkeellä ja kaupunkien proletariaatin luokkataistelulla. Työväensionistisia järjestöjä olivat ammattiyhdistysliike Histadrut ja puolisotilaallinen Haganah. Liikkeen johtavia hahmoja oli David Ben-Gurion." - Wikipedia

Kuten voit havaita Israelin perustivat natsit eli kansallismieliset sosialistisiionistit. 1930-luvulla Saksan natsit ja juutalaisnatsit tekivät hyvää yhteistyötä, jonka tuloksena runsaasti juutalaisia omaisuuksineen siirtyi Israeliin. Kun juutalaisnatsit halusivat rajoittaa muuttajien ikäjakaumaa vain nuoriin aikuisiin, yhteistyö päättyi. Mokomat juutalaisnatsit olivat vieläpä ikärasistejakin. Hyi-hyi!!!

Teppo Nygren

Socialismo nazionale = natsismi, eli kansallismielinen sosialismi.
En pitkästi viitsi tätä selittää, mutta kansallismielisen porvarismin ja kansallismielisen sosialismin näkyvin ero on tavassa poistaa työttömyyttä.
Kansallinen porvarismi luo uusia työpaikkoja luomalla tuottavaa työtä, kun taas kansallismielinen sosialismi pyrkii luomaan työpaikkoja kansanryhmät hävittämällä ja heiltä vapautuneet työpaikat ovat sitä työttömyyden hoitoa.
Jokainen voisi mielessään laskea kuinka moni suomalainen voisi kansallissosialistisen työllisyydenhoidolla saada hyvän koulutustaan vastaavan työpaikan. Johtajien paikkoja ei riitä kaikille :D

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi
Heikki Kosalainen

Joo koska eivät ole perehtyneet asiaan. Kannattaa lukea Taisteluni, niin on paremmin perillä mitä kansallissosialismi todellisuudessa on.

tapio oksanen

Hauska kurisioteetti. Irkissä samanaikaista oivallusta kutsutaan merkillä 5.

Heikki Kosalainen

Juutalaispankkiirien mielestä on ollut tehokasta leimata kansallissosialismi natsismiksi, koska silloin sen ajaminen on härskin kuuloista ja nostaa hyödyllisten idioottien vastarinnan. Ossimäntylahdet tekevät juutalaispankkiireille palveluksen, kun demonisoivat erään varteenotettavan talousmalliajattelun natsismiksi, vaikka kyseessä on pikemminkin vallan otto pois epärehellisiltä yksityispankkiireilta kansan hyväksi.

Talousdemokratia on eräs kansallissosialismin jalostusmuoto, jossa rahanluontivaltaa käytetään kansan hyväksi.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

"Kannattaa lukea Taisteluni, niin on paremmin perillä mitä kansallissosialismi todellisuudessa on"

Tai osuvammin ehkä: mitä se oli.

Nykyään se on synonyymi natsismille ja seikkaa tuskin pystyy kukaan muuttamaan. Mielikuvat ovat liian vahvoja.

Heikki Kosalainen

Mielikuvat ja todellisuus ovat kuitenkin eri asioita. Kyllä todellisuudesta saa puhua ja hakea pankkikriisille kansan etua huomioivia vaihtoehtoja mm. oikeasta kansallissosialismista.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

"Mielikuvat ja todellisuus ovat kuitenkin eri asioita."

Kyllä, mutta mielikuvat valitettavasti taitavat vaikuttaa enemmän tässä maailmassa kuin todellisuus - jota myös on montaa eri sorttia.

Jyri Terttu

Mäntylahti on löytänyt itselleen sopivan tasoisen vastustajan. Siitä pisteet.

Käyttäjän RikuMaki kuva
Riku Mäki

Homman kantelu on kyllä asiallinen. Kantaväestöön kohdistuvasta rasismista on tultava loppu.

Tuossa siitä kanteesta

http://hommaforum.org/index.php/topic,60658.0.html

Tosin, kuten ketjun kommenteissakin todetaan, mitään toimia JSN:nän taholta on turha odottaa, joten fiksut ihmiset äänestävät jaloillaan ja lompakollaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jaloillaan ja lompakollaan äänestämisestä tuli tänään valoisa tieto. Pääkaupunkiseudulla yhä useampi siirtyy joukkoliikenteeseen, varsinkin busseihin. Se on vihreä trendi!
Noi ääripesut tai patridiootit ovat loppujen lopuksi marginaali-ilmiö.

Tuomas Hako

Mitä se jesuiittojen vainoaja täällä höpöttää?

Jukka Korhonen

Mitä ihmettä?!

Vieläkö Mäntylahden blogi on US:ssa?

Mäntylahti levittää eilisessä blogikirjoituksessaan rikoksella saatua materiaalia.

Täältä on heitetty ihmisiä ulos paljon vähemmästäkin.

HUUSKO, hyväksytkö tämän?!

Käyttäjän BBKorhonen kuva
Benny Korhonen

Lopeta vellihousu se itkeminen!

Käyttäjän BBKorhonen kuva
Benny Korhonen

Heh! Kylla nyt on natsit helisemassa! Mukava huomata, kuinka paniikki on iskenyt muun muassa Persujen natsisiiven joukossa. Siella on itketty, etta hetken mmielijohteestahan ma vaan tai kannissa..

Foorumit kay kuumana ja natsit yrittivat kieltaa tukevansa tuonlaista toimintaa. Onko selkarangattomampia vellihousuja nahty?

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Natsit esiin! Eihän heillä omasta mielestäänkään ole mitäään hävettävää, vai onko?

tapio oksanen

Kiran kanssa samaa mieltä. Miksi kauhea selittely, jos haluaa uusnatsien kanssa samoihin porukoihin? En minäkään selittele naama punaisena, että harrastan puutarhanhoitoa. Reilusti vaan hakaristi hihaan ja marssimaan.

Käyttäjän RikuMaki kuva
Riku Mäki

No niin, vellihousu, Suomessa laitetaan Suomen lippu hihaan. Hakaristilippu oli sen ajan tunnus siinä massa. Lue sitä wikipediaa.

Jarkko Simonen

Mäntylahti jatkaa kaksinaamaisella linjalla:

-Toisaalla, syyttömyysperiaatteesta on pidettävä ankarasti kiinni, ainakin silloin kun on kyse talousrikollisista, jotka taitavat olla aina lähempänä omaa porvarikerhoa kuin köyhiä duunareita (Kokoomushan on myös tehnyt parhaansa talousrikosten tutkinnan vaikeuttamiseksi, RKP:n lisäksi)

-Toisaalla on taas äärettömän ankarasti moraalisesti tuomittavaa se, että joku yksityishenkilö haluaa liittyä yhdistykseen, jonka toiminta ei ole millään lailla Suomen lakien vastaista (päin vastoin kuin talous- tai muukaan rikollisuus), mutta keskiverto liittyjä taitaa olla lähempänä duunaria kuin porvaria

Mäntylahti teilaa julkisuudessa moraalisiksi rikollisiksi luokittelemansa ihmiset. Tämä alkaa jo lähennellä itsessään rikoksen tunnusmerkkejä, loukkaavan tiedon levittämisenä. Mäntylahti taitaa kärsiä tyypillisestä poliitikon narsistisesta persoonallisuushäiriöstä, missä kärsijä luulee omien mielipiteidensä olevan jotenkin oikeampia kuin muiden. Tai jopa oikeuttamaan omat laittomat teot.

Laillisesti erittäin arveluttavaa että Mäntylahden hallussa on rikoksen tekoon liittyviä yksityiskohtaisia tietoja ja kontakteja, mutta Mäntylahti ei ole mennyt raportoimaan tästä poliisille. Yksityishenkilönä puoluepoliittista toimintaa avittaakseen Mäntylahti ei nauti tässä minkäänlaista "lähdesuojaa", vaikka yrittää valehdella toisin.

Mäntylahden blogissa nostatetaan varsin pelottavaa lynkkausmielialaa, Suomen laeista ja ihmisten yksityisyydensuojasta täysin piittaamatta.

Jukka Korhonen

Mäntylahti julkaisi eilen rikoksella hankittuja tietoja yksityisten ihmisten luottamuksellisesta viestinnästä.

Kyseessä on laillinen yhdistys ja näillä ihmisillä on täysi perustuslain takaama yhdistymisvapaus.

Mäntylahti ei siis toiminut minään mädännäisyyttä ja rikollisuutta paljastavana Julian Assangena, vaan täysin moraalittomana yksityisten ihmisten kirjeenvaihdon levittäjänä.

Vastenmielistä.

US pitää Mäntylahden toimintaa ilmeisesti hyväksyttävänä?

Käyttäjän kivisto kuva
Harri Kivistö

Patriotism is the virtue of the vicious. -Oscar Wilde

Aira Joki

"Patriotism is the last refuge of a scoudrel" Samuel Johnson
Eikös tää natsieukko ollut saamassa kenkää Toivola kommenttiensa takia mutta sitten tulikin iso jytky eli aatetoveri Breivik pisti hösseliksi. Täytyy olla pää aika umpiluuta kun käyttää vielä nykyään tuollaisia kuvia fb:ssä.

Tuomas Hako

Varo vähän, mitä puhut. Ihannemaassasi ollaan hyvin kansllismielisiä.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Niin vähän kuin pidänkin näiden "patrioottien" kansallissosialistisesta maailmankuvasta ja propagandan levittämisestä niin vapaassa maassamme heillä on oikeus esittää mielipiteitään, eikä sitä tule kieltää.

Pelottavaksi homma menisi vasta sitten jos valtio alkaisi lailla kieltämään eri ideologioita.

Ja täällä esiintyvät natsisympatitkin tavallaan ymmärrän, sillä olimmehan liittolaisia ja aseveljiä Hitlerin johtaminen natsien kanssa - ja sitä ei ole kovin pitkä aika.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Sen jälkeen kun Halloween tuotiin Suomeen, niin näissä kepposissa näemmä on lisätty kierroksia vuosi vuodelta.

j.olavi heikkinen

Miten kommentoitte? Tuleeko natsijärjestön jäsenyyttä hakeneiden henkilötietojen vahvistukset saattaa julkisuuteen?

- ei tule, koska rikoslaki

http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl38.html#p8

Käyttäjän partalainen kuva
Reijo Kamula

Rikoslaki ei ilmeisesti yllä kokoomuslaiseen?!

Jouni Haimi

Mutta Ossi on hyvä ja laittaa nuo tiedot esiin jos uskaltaa koskka silloihan sitten saadaan polisiikin tuota asiaa tutkimaan.

Käyttäjän partalainen kuva
Reijo Kamula

Olipa Tapiolla hyvä linkki! Hänhän on tehnyt jo parannuksen, muistakin harharetkistään!

Jyri Terttu

"- Se oli muutamia vuosia sitten. Ja leikkisästi voin paljastaa synkän salaisuuden Ullan menneisyydestä, että hän oli silloin keskustapuolueen jäsen. Hän on tehnyt virheitä muutenkin. Hän on tehnyt parannuksen, kansanedustaja naurahtaa."

Näin siis Eerola.

Jorma Laine

Patridiootti.comin julistuksesta voi jokainen lukea mitä "arvoja" ko. sakki kannattaa.

Otsikolla Demokratiaa? Ei kiitos! julkaistu aivopieru selventänee tarpeeksi. Osio Demokratian ja kansallissosialimin erot on varsin.. hmm.. valaiseva.

http://patriootti.com/uutiset/demokratiaa__ei_kiitos

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Amerikka on vapaus, ja vapauden tulee olla vahva," sanoo presidenttiehdokas Mitt Romney uudessa kirjassaan. Kyllä nettiin tavaraa mahtuu : D

http://www.aftonbladet.se/ledare/article13867030.ab

Harri Rautiainen

OM: "Iltalehden uutisointi sai Hommafoorumin mokuttajat raivoihinsa ja luomaan joukkokanteen"

Nice try, Mäntylahti. Ko. joukkokannehanke ei mitenkään liity patrioottien saitin hakkerointiin. Kokoomuslaista vääristelyä siis parhaimmillaan.

Ari Lotvonen

Jopahan taas on pikkusieluista son...

Enemmän natseja on kokoomuksessa ja erityisesti SDP:ssä. Sosialismi == kansallissosialismi == kommunismi.

Patriootti.com:n pikkuhitlerjuugendräkänokat leikkivät äärisosialisteja eli äärikommunisteja.

Btw. Ulla Pyysalo (kuvasta päätellen nätti) oli tuohonaikaan Keskustapuolueen jäsen. On ottanut virheistään ihan selvästi opiksi, sillä eihän hän liittynyt ko. pikkuhitlerjugendin jäseneksi. Ja tajusi erota Keskustapuolueestakin.

On kunnioitettavaa oppia virheistä - asia jotka vain hyvin harva nykypoliitikoista näkyy osaavan, eivät edes tajua tekevänsä virheitä, vaan osaavat valehdella totisesta naamasta.

Vain rehelliset 'jäävät kiinni' ja joutuvat pikkusielujen pilkan kohteeksi ja reposteltavaksi.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Aika ironista, että Pyysalo on nyt töissä eduskunnassa - demokratian kehdossa - vaikka on liittynyt aikoinaan järjestöön, joka vastustaa demokratiaa, joka sallii heidänkin järjestönsä toiminnan.

Jyri Terttu

Elämä on paradoksi. Olihan eduskunnassa pitkään SKP:n kansanedustajiakin. Vaikka puolueen tavoitteena oli kommunistinen diktatuuri. taitaa olla vieläkin:

http://www.skp.fi/kysymyspalsta

Herätys, Mäntylahti!

Pertti Väänänen

Eduskunnassa on ollut ihan kansanedustajina kommunisteja, jotka ihan oikeasti olisivat väkivalloin halunneet muuttaa Suomen laillisen yhteiskuntajärjestyksen. Näitä mummoja ja paappoja lienee vieläkin Vasemmistoliiton jäsenien joukossa, ja Vasemmistoliitto on vielä hallituksessa. Eikä ossimäntylahdet ja veikkosorvaniemet inahda asiasta ollenkaan. Lienevät molemmat kommareita?

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Heh, yritä nyt Väänänen hieman parempaa provoa. Et kai sinäkään sentään niin tyhmä ole mitä annat ymmärtää.

Kuvitteletko, että oikeasti, että jos jostain ei kirjoita niin sen silloin hyväksyy?

Tähän tapaan:
Väänänen ei kirjoita lainkaan eläimiinsekaantumisista, joten lienee sellainen itse.

Pertti Väänänen

Taisinpa sittenkin osua oikeaan suuntaan, kun tuolle linjalle lähdet.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Se onkin sinulle tuttu linja.

Eikö muka sinusta ole ironista, että ihminen joka työskentelee eduskunnassa on kuulunut järjestöön, joka vastustaa demokratiaa. Ironiani ei kohdistu perussuomalaisiin. Se oli vain huomio.

Jos Pyysalo olsi kokoomuslainen, vassari tai mikä tahansa muu niin se olisi siltikin ironista.

Ari Lotvonen

Tarkoitatko Veikko, että Ulla Pyysalo kuului aikoinaan demokratiaa vastustavaan järjestöön - nimeltä Keskustapuolue? ...havaitsinko sarkasmia.

Nimittäin, selvyyden vuoksi; Ulla Pyysalo ei koskaan kuulunut eikä liittynyt po. natsijärjestöön Patriootti.com, vaikka netin välityksellä heille yhden viestin kirjoittikin.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Noh, tarkennetaan, että kirjallisesti haki jäsenyyttä järjestöstä, joka vastustaa mm. demokratiaa. Onko Lotvosella tarkempaa tietoa miksiköhän hänelle ei vastattu? Jostain syystä Pyysalo ei kelvannut jäseneksi?

Nyt vasta katsoin tuota kyseistä nimiistaa, se kun ei ole kiinnostanut. Olisiko kyseessä lista, jolla on hylätyt hakemukset? Siellä on meinaan niin paljon noita tekaistuja nimiä. Samapa tuo.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Väänänen on fanaattinen eläimiinsekaantumisen vastustaja, koko historiallisesta ilmiöstä ei hänen mielestään saisi edes kertoa koska se on eläinmiinsekaantumisen puolustelua hänen mielestään.

Matti Palviainen

"Ulla Pyysalo ei ole perussuomalaisten rivijäsen. Hän on Kymen piirin puoluevaltuuston jäsen ja kuuluu näin puolueen korkeimpaan johtoon. Pyysaloa ei voi missään nimessä vähätellä ”pelkäksi avustajaksi”, vaikka hän päivätöikseen onkin Mussoliinin talouspolitiikkasta viehättyneen Juho Eerolan eduskunta-avustaja."

Miksi sinä syytät PS:a? Pyysalo oli tuolloin keskustan jäsen.

Tutki hvä mies tarkaan jäsenhakemukset. Joukossa on varmasti kokoomuksen jäseniä, jotka tunnustautuvat patriooteiksi.

Sitähän kokoomuksen nykyjohto ei ainkaan ole. Muutenhan RKP ja kokoomus eivät olisi vastustaneet hallitusneuvotteluissa harmaan talouden rikkaruohojen kitkemistä.

YÖK! Olette te moisia fariseuksia!

Kaisa Pispala

Siellähän oli hakijoiden joukossa useita kokoomuslaisia, joten kannattaisiko Ossi ensin puhdistaa oma pesä.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Sehän on selvä asia, ettei mikään puolue voi päättää mihin järjestöihin heidän jäsenensä kuuluvat - eikä se edes heille kuulu.

Toivottavasti tästä ei seuraa taas sellaista ällötystä, jossa vihanpuheitkuiset ryhmät vaativat tekopyhästi toisia ryhmiä irtisanoutumaan jostain ja päinvastoin.

Tuula Hölttä

Veikko S. :"Toivottavasti tästä ei seuraa taas sellaista ällötystä, jossa vihanpuheitkuiset ryhmät vaativat tekopyhästi toisia ryhmiä irtisanoutumaan jostain ja päinvastoin."

Ai niin kuin esimerkiksi tällä tavalla:

“Council of Europe/ Resolution 1481 (2006)1
Need for international condemnation of crimes of totalitarian communist regimes
________________________________________
1. The Parliamentary Assembly refers to its Resolution 1096 (1996) on measures to dismantle the heritage of the former communist totalitarian systems.
- -
13. Furthermore, it calls on all communist or post-communist parties in its member states which have not yet done so to reassess the history of communism and their own past, clearly distance themselves from the crimes committed by totalitarian communist regimes and condemn them without any ambiguity.”

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Tuula Hölttä, tarkotin sitä ällötystä sitä kun perussuomalaisia vaadittiin irtisanoutumaan rasismista ja sitten taas he vaativat toisia irtisanoutumaan milloin mistäkin.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Poliisiylijohtaja Mikko Paateron puolesta pedofiilien ja raiskaajien nimet, kuvat ja asuinpaikat voitaisiin julkaista netissä myös Suomessa.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/90503-raiskaajanaa...

Olet Mäntylahti varmasti asiasta samaa mieltä. Siitä ei lienne epäilystä(?)

Ole siis ihan konkreettisesti hyödyksi, ja ala "kampanjoimaan" tämän - oikeasti tärkeän ja meitä jokaista koskettavan - asian puolesta, äläkä pakkomielteen omaisesti tekerru joka ainoaan marginaali-ilmiöön minkä saat tavalla tai kolmannella viittaamaan "persuihin".

Aira Joki

Ai, pedofiilejäkö se Ulla pyssy kourassa jahtaa:D

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Tuskinpa vain, mutta jokaisella meistä on minun mielestäni oikeus tietää, jos esimerkiksi Abdigadir Osman Hussein tai Jammu Siltavuori sijoitetaan vapautumisensa jälkeen naapurustoon asumaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Abdigadir_Osman_Hussein

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jammu_Siltavuori

Keijo Räävi

Kuolemantuomio olisi ollut molemmille oikeampi rangaistus.

Ville Sten

Yllättävän moni tuntuu olevan ok tällaisen natsipuolueen olemassaolon kanssa ja vieläpä viitsii puolustella sitä. Hienoa Suomi.

Jouko Piho

Ossi Mäntylahti kirjoitti kuvatekstissä: "Iltalehden uutisointi sai Hommafoorumin mokuttajat raivoihinsa ja luomaan joukkokanteen."

Mäntylahti ei ilmeisesti tiedä sanan "mokuttaja" merkitystä. Homma-foorumin kirjoittajat eivät ole mokuttajia, vaan mokuttajien ja mokutuksen vastustajia. Sana on lyhenne sanasta monikulttuurisuus, jota halutaan vastustaa.

Shemu P

Piho ei ilmeisesti tiedä sanan "mokuttaja" merkitystä. Sen on tiettävästi keksinyt Ossi Mäntylahti, ja sillä tarkoitetaan monokulttuuristajia. Eli lyhyesti mokuttajia. On aivan perusteltua käyttää hompansseista (Halla-ahon käyttämä sana) ja persujen (PS käyttää Twitterissä itsestään lyhennettä persut) älämölösiivestä termiä mokuttaja, tai monikossa mokuttajat.

Käyttäjän Syvari kuva
Juho Syväniemi

Ojoi, jo toiset juhlat kokoomuksessa Ossin - no jonkun - mahtavan PS-paljastuksen ansiosta! Ja nämäkin keskellä viikkoa!

Lillukanvarsia sellaiset, keskustan jäsenyys hakemuksen aikaan ja että suomalaisessa tuomioistuimessa pontikka on tunnetusti lieventävä asianhaara :)

No joo, leikki leikkinä, järjestö on mielestäni ihan naurettava ja en tajua miksi kukaan siihen liittyisi.. näköjään kumminkin liittyy ja se ei ole hyvä asia.

Teuvo Knuutinen

Oikeistoa tai äärioikeistoa huomattavasti vakavampi ongelma löytyy kotimaisesta vasemmistosta ja anarkisteista, joiden tuhotöistä ja yhteiskunnanvastaisesta aktivismista voimme lukea jatkuvasti lehdistä.

Oikeistolaiset sentään ovat suomalaisen yhteiskuntarakenteen puolella ja kannattavat turvallista, nykyisenlaista järjestäytynyttä yhteiskuntaa.

Vasemmistonuorten ansiot tuntuvat rajoittuvan mm. VR:n laitteiden tuhoamiseen.

Mieluummin Patriootti.comin väkeä kuin Takku.netin anarkisteja.

Tuomas Hako

Tutustu liikeen sivuihin. Kyllä ne anarkistit saattavat olla jopa osaksi hieman miellyttävämpiä. Toisethan ovat vain lapsia. Vstaavaan tasoista rikollista mielenlaatua silti havaittavissa. Oikeassa olet, että' epädemokraattiset ja väkivaltaiset ainekset vasemmistossa ovat suuri ongelma. Todellinen syy siihenkin on yhteiskunnan hyväksyvä asenne ja tuki väkivallalle, jos se on näin ikäänkuin yhteiskunnan rikolisen johdon näkökulmasta oikeamielistä ja suuntautuu tai se suunnataan haluttuihin vihollisiin. Myör nimttäin revisionisteihin ja ilmastonmuutoksen epäilijöihin.

Tuomas Hako

Eikö todellinen ongelma ole persujen islaminvastainen jihad ja tämänhenkisten kellokkaiden suuri valta puolueessa? Jos joku pelle on väkivaltaisen ja rasistisen ryhmän piilojäsen, niin mitäpä siitä, kenkää vain. Tuskin monikaan. Mutta todellisuudessa islamofobien toiminta on lähes vastaavaa. Ainakin kiihkeää ja rasisteja on mukana. Mukana on paljon selkeästi vihakiihottajia eli mmattimaisia riidankylväjiä. Miksi tämä asia ei huoleta juuri yhtään?

Käyttäjän janialander kuva
Jani Alander

9/11 opetti muun muassa minulle ihan kaiken mitä tarvitsee koskaan islamista tietää, ja jatkokarkelot Euroopassa (mm. Lontoo ja Madrid) eivät ole muuttaneet yhtään käsitystäni asiasta. Katotaan sitten kun muslimit sallivat esim. kristyille oikeuden perustaa kirkkoja Saudi-Arabiaan uusiksi.

Tuomas Hako

Tiedät hyvin (ellet ole ns. lammas tai idiootti), että 9/11 sekä Madrid ja Lontoo olivat niemnomaan CIA:n ja Mossadin työtä, jotta "kristityt" maat pääsisivät murhaamaan miljoonia muslimeja. Ainiin, sionistithan johtavatkin ja myös kristityt murhataan. Ja todellisuudessa ei ole mitään sanaa valittaa kirkkojen puutteesta Saudien maassa, jos ei salli moskeijoita Suomeen.

Käyttäjän janialander kuva
Jani Alander

"Tiedät hyvin (ellet ole ns. lammas tai idiootti), että 9/11 sekä Madrid ja Lontoo olivat niemnomaan CIA:n ja Mossadin työtä, jotta "kristityt" maat pääsisivät murhaamaan miljoonia muslimeja. Ainiin, sionistithan johtavatkin ja myös kristityt murhataan. Ja todellisuudessa ei ole mitään sanaa valittaa kirkkojen puutteesta Saudien maassa, jos ei salli moskeijoita Suomeen."

Juu ja Hitler elää kuussa, juutalaiset uhraa pikkulapsia pääsiäismenoissa, Paavi on saatananpalvoja, ja mitäs muita näitä vastaavia "totuuksia" sitten olikaan...

Muistaakseni moskeijoiden perustaminen Suomeen on tällä hetkellä (valitettavasti) sallittua. (Itse kieltäisin moisen ja koko islamin harjoittamisen tässä maassa, jollei muslimivaltioilta ala löytyä vastavuoroista suvaitsevaisuutta)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tuomas Hakolle. Kyllä minua huolettaa. Minusta sinä olet oikeassa.

Käyttäjän janialander kuva
Jani Alander

Fobia on yleensä irrationaalinen pelko. Millä perustelet islamin vastustamisen tai pelkäämisen olevan irrationaalista? Sharia-laillako? Itsemurhapommeilla? Arvostelijoiden murhilla? Terrori-iskuilla? Suoralla valehtelulla (saarnataan vääräuskoisille toista ja omille toista)?

Ihan harmittomasta porukasta tyyliin Jehovan todistajat on vissiin kyse?

Käyttäjän janialander kuva
Jani Alander

Entisenä Suomen Sisun hallituksen jäsenenä suhtaudun melko kielteisesti yhdistyksemme rinnastamiseen tähän Vastarintaliikkeeseen. Yhdistyksemme ei ole ikinä ollut poliittisesti sitoutunut mihinkään aatteeseen ellei nationalismia itseään sellaisena pidetä. Siis Suomen Sisu EI ole "natsi"-järjestö. Toisekseen meillä tietoturvaan on suhtauduttu pikkuisen eri tavalla, eikä ainakaan allekirjoittaneen hallituskaudella jäsenrekisteriin tai jäsenhakemuksiin olisi tuolla tapaa murtauduttu. En tiedä nykyisistä järjestelyistä mutta meillä jäsenrekisteri oli mm. kryptattu vahvalla salauksella aina kun ko. rekisteri ei ollut käytössä, ja postilaatikko johon jäsenhakemukset menivät tyhjennettiin säännöllisesti. Toisin sanoen ei ole olemassa mitään helppoa e-mail lootaa, jonne murtautumalla pääsisi satojen henkilöiden tietoihin kerralla. Parhaassakin tapauksessa hakkeri pääsisi ihailemaan korkeintaan yhtä tai kahta käsittelemätöntä jäsenhakemusta.

Sinänsä täytyy sanoa että itse häpeäisin paljon enemmän Kokoomuksen jäsenyyden paljastumista kuin Suomen Vastarintaliikkeen. Jahka "kutosen matikka" Katainen on ajanut Suomen asiat totaalisesti karille jollain täyshullulla pelastustakuuvastuupelleilyllä voi aika moni muukin tulla samaan tulokseen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei kai se että osaa suojata rekisterinsä ole mikään suuntautumiskysymys.
Patridiootit ovat siitä mielenkiintoisia että värväävät porukkaa tarroilla ihan tavallisissa kadunkulmissa. Sinänsä mahdollista että heitä lähestytään silkasta uteliaisuudesta ja kielletyn asian lähestymisen jännityksen takia. Toi Pyysalo vaikuttaa aika nuorelta ja pari vuotta on pitkä aika nuoren elämässä.

Markus Lehtipuu

Määritelkää ensin ne käsitteet.

Teppo Nygren

Koska on mahdollista tehdä myös ilkivaltaa tai kiusaa liittämällä toinen tietämättään johonkin järjestöön, niin jäsenhakemusten julkaisemisesta olisi ainakin niiden kannalta etua, jotka eivät jäsenyyttä ole hakeneet.
On monien muidenkin järjestöjen jäsenluetteloita julkaistu, vaikkeivät ole olleet julkisia.

Pekka Liimatainen

Minä ainakin liittyisiin kyseiseen järjestöön paljon mieluimmin kuin kokoomukseen.
Johan sen tästäkin blogista huomaa millaista väkeä kokoomuksessa liikkuu.
Ja se väki ei houkuta millään lailla, uusnatseilla sentään on paljon asioita jotka ovat täysin oikeita, puolustavat suomalaisuutta, vastustavat suomen islamilaistamista ym ym

Toimituksen poiminnat