Ossi Mäntylahti Tietojärjestelmämies

Brejvik Halla-ahosta

Olen viettänyt muutaman tunnin lukien Norjan terrori-iskujen tekijäksi tunnistetun Brejvikin manifestiä. Manifesti on karmivaa luettavaa ja osoittaa minkälaista jälkeä äärimmäisyyksiin viety suvaitsemattomuus islamin pelkoon yhdistettynä tuottaa.

Brejvik mainitsee manifestissään perussuomalaisten Jussi Halla-ahon kahteen otteeseen ja kertoo tulleensa samaan lopputulokseen kuin Halla-aho vuoden 2006 kirjoituksessaan.

Brejvik on saanut tietoonsa Halla-ahon kirjoituksen Gates of Vienna -blogista. Sinne on käännetty Halla-ahon artikkeli Keskustelua meillä ja naapurissa, osa 2.

Alkuperäisessä artikkelissa Halla-aho haukkuu vasemmistoa ja esittää sairaan fantasian. Tässä fantasiassaan Halla-aho kehittelee teorian, jonka mukaan vasemmisto haluaisi haalia huono-osaisia maahanmuuttajia pysyäkseen vallassa.

Halla-aho kirjoittaa seuraavasti:

Vasemmiston kannalta muusta yhteiskunnasta eristetyt, syrjäytyneiden maahanmuuttajien getot ovat täydellinen ratkaisu. Täydellinen riippuvuus vasemmistosta tekee niistä täydellisen puolueuskollisia. Koska ne ovat eristyksissä, ne häiritsevät hyvinvoivan Ruotsin katukuvaa vain siinä määrin, että nämä häiriöt voidaan tehokkaalla mediasensuurilla ja "valistuksella" peittää. Samalla vasemmiston (joka siis ajatusleikissämme haluaa vain ja ainoastaan pysyä vallassa) vaalipoliittinen riippuvuus getoista paitsi estää gettoutumisen pysäyttämisen (äänestäjäkuntaa ei sovi kritisoida) myös tekee pysäyttämisen ei-toivottavaksi.

* * *

Jotta Brejvikin artikkelin ymmärtäisi kokonaisuudessaan, käännän tähän manifestin Halla-ahoa käsittelevän kappaleen. Käännös on omaa tuotantoani ja vapaasti kaikkien käytettävissä (CC-attribution). Halla-ahoa käsittelelevät kappaleet on lihavoitu.

* * *

 

2.83 – Kirkko – Osa ongelmaa vai osa ratkaisua?

Fjordmanilta

Vaikka itse en ole uskovainen, kannatan yleisesti kristillisyyden uudelleenherättämistä Euroopassa. Minulla on kuitenkin epäilykseni, kun näen kuinka monet kirkolliset johtajat asettuvat debatin väärälle puolelle keskustellessa islamista ja muslimien maahanmuutosta.

Bat Ye’or väittää, että antautuminen islamin vaatimusten edessä Lähi-idässä on edennyt koska kristityt johtajat ovat pettäneet omat kansalaisensa joko saavuttaakseen lyhytnäköistä etua tai siinä virheellisessä uskomuksessa, että heillä on muslimien kanssa yhteinen uskonnollinen perintö. Varsin usein myös kristityt johtajat ja länsimaiset piispat puhuvat avointen rajojen puolesta köyhille ja puutteessa eläville muslimeille ”koska se on kristillisten arvojen mukaista”.

Hannoverin luterilainen kirkko järjesti näyttelyn tutustuttaakseen saksalaiset islamiin. Näyttely, jonka nimi oli ”Islamin kasvot”, oli Aachenin protestanttisten opintojen instituutin naisopiskelijoiden työtä. Palmusunnuntaina 2006 Saksan Bochumin protestanttinen kirkko juhlisti Muhammedin syntymäpäivää ja kutsui paikallisen turkkilaisen yhteisön osallistumaan jumalanpalvelukseen. Turkkilainen yhtye soitti sufi-musiikkia sen jumalanpalveluksen aikana johon muslimit ja protestantit osallistuivat Muhammedin kunniaksi.

Iso-Britanniassa kirkon johtajat halusivat kutsua Lontoon itsemurhaiskujen tekijöiden perheitä muistojumalanpalvelukseen, jossa kunnioitettiin menehtyneiden uhreja. Kaksi Englannin kirkon veteraanipiispaa uskoi, että kutsumalla pommittajien perheitä mukaan jumalanpalvelukseen, saavutettaisiin voimakkaan viestin lähettäminen molemminpuolisesta kunnioittamisesta kulttuurien ja uskontojen välillä. Tohtori John Sentamu, Yorkin arkkipiispa, kehotti kansakuntaa yhdistymän ja muuntamaan tulevat pommittajat ystäviksi rakentamalla syleilevä rakkauden kehä.

Tämä sama arkkipiispa on myös sanonut, että brittiläisten kristittyjen tulisi nähdä muslimit liittolaisina taistelussa maallistumista vastaan. Osa kristityistä ja jotkut juutalaiset johtajat ovat olleet samaa mieltä tämän näkemyksen kanssa kun uhkaukset Salman Rushdieta ja tanskalaista pilakuva-jihadia kohtaan ovat olleet käynnissä.

Tällä välin Indonesiassa noin 10 000 kristittyä on tapettu vuosien 1998 ja 2003 välillä ja muslimimellakoijat ovat polttaneet yli 1 000 kirkkoa. Radikaalit haluavat Indonediasta Kaakkois-Aasian kaliffikunnan perustan, josta lähetettään jihadia muihin maihin kuten Singaporeen, Thaimaahan, Filippiineille ja Australiaan kunnes nämä alistuvat islamin alle. Indonesian Ache-provinssissa, jossa sharia-laki on virallisesti voimissaan, muslimimellakoitsijat tuhosivat maan tasalle kirkon vastauksena (muslimin) väärentämään mainokseen, jossa kutsuttiin muslimeja kristittyyn herätysjumalanpalvelukseen. Todistajien mukaan tilaisuuteen osallistui yli 100 muslimimiestä, useat heistä miekoin aseistautuneita. He kaatoivat bensiiniä rakennukseen ja sytyttivät sen tuleen.

Miksi näin aggressiivinen reaktio? Islamin lain mukaan kristitty ja juutalaiset (mutta eivät muut uskonnolliset ryhmät) voivat elää muslimien hallitsemilla alueilla, mutta vain jos he hyväksyvät asemansa dhimmeinä, toisen luokan kansalaisina. Tämän mukaisesti tulee monia rajoituksia, kuten esimerkiksi kielto yrittää käännyttää tai julistaa muslimeille, kielto seurustelusta musliminaisen kanssa ja kielto sanoa koskaan mitään loukkaavaa islamista tai Muhammedistä. Jos edes yksi henkilö rikkoo yhtäkään näistä säännöistä, koko dhimmi-yhteisöä rangaistaan ja jihad jatkuu. Huomatkaa, että vaikka muslimit usein huomauttavat, kaikkia muslimeita ei tule rangaista vain muutaman muslimin teoista, tämä on juuri sitä mitä sharia-laki määrää ei-muslimeille.

Mikä pahempaa käytännössä kuten tässä Indonesian tapauksessa, hyökkäykset ei-muslimeja kohtaan voivat saada alkunsa vahvistamattomista huhuista, henkilökohtaisista kaunoista tai suoranaisista valheista. Todellisuudessa tämä tarkoittaa sitä, että kaikki ei-muslimit elävät jatkuvassa sisäisessä pelossa ilman että voivat sanoa tai tehdä mitään joka loukkaa muslimeja ja näin johtaa välittömiin fyysisiin hyökkäyksiin heitä ja heidän lapsiaan kohtaan. Monet Lähi-idän, Pakistanin tai Indonesian kristityt tietävät, että pysyäkseen hengissä, heidän täytyy sanoa yhtä asiaa julkisuudessa ja toista yksityisesti. He ovat panttivankeina omissa maissaan.

Egyptissä filmi, jossa kuvattiin erään henkilön kääntymistä islamiin ja sitten pois uudesta uskonnostaan, riitti tuomaan 5 000 mielenosoittajaa kirkkoon, aikaansaamaan nunnan puukotuksen ja kolmen hengen kuoleman. Muslimit tulkitsivat filmin perinteisen islamilaisen lain rikkomisena, jossa vaaditaan kuolemantuomiota kelle tahansa islamin uskon jättämiselle ja perinteisten dhimmi-lakien rikkomiselle, jotka kieltävät ei-muslimeja harjoittamasta käännytystoimintaa.

600-luvulta peräisin olevan ja ikivanhojen faaraoiden kielen säilyttävä Egyptin Kopti-kirkon piispa Armia vakuutti, että ”koptit eivät koskaan hyväksy ketään, joka loukkaa islamia”. Kopti-paavi Shenouda III, joka vallan hyvin tiesi minkä tahansa provokaation voivan johtaa kaaokseen ja koptien murhiin on julistanut ”kaikki islamia ja muslimeja loukkaava kritiikki on Kristuksen opetusta vastaan”.

Useat lähiajan tapahtumat ovat osoittaneet, että muslimit yrittävät nyt soveltaa näitä dhimmi-sääntöjä koko läntiseen maailmaan. Näistä merkittävin on kirkkojen ja suurlähetystöjen polttaminen tanskalaisten Muhammed-pilakuvien seurauksena. Tämä on pilkulleen juuri sitä miten muslimit kohtelisivat ei-muslimeja heidän omissa maissaan. Pilakuva-jihad osoittivat, että muslimit tuntevat itsensä nyt riittävän voimakkaiksi pakottaakseen Tanskan ja koko Naton noudattamaan Sharian sääntöjä. Läntisestä valtavirtamediasta tuskin kukaan on edes yrittänyt selittää tätä suurelle yleisölle.

Eräässä toisessa tapauksessa vihaiset mielenosoittajat muslimimaailmassa suuttuivat Newsweekin raportista, jossa kerrottiin Yhdysvaltojen vieneen Koraaneja Guantanamo Bayn sotilasvankilan vessoihin ja vähintään yhdessä tapauksessa vetäneen nämä vessanpöntöstä alas. Laajentuva väkivalta sai ministeri Condoleezza Ricen kehottamaan muslimeja vähentämään vihahuutojaan. ”Epäkunnioittava käytös Pyhää koraania kohtaan on meistä vastenmielistä”, hän sanoi. Newsweek oikaisi myöhemmin artikkeliaan ja kertoi että se ei perustunut oikeaan tietoon.

Marraskuussa 2002, päiviä ennen Nigerian Miss Maailma -kisoja, nigerialainen sanomalehti julkaisi artikkelin jonka mukaan profeetta Muhammed olisi hyväksynyt missikisat ja valinnut vaimon kilpailijoiden joukosta. Artikkeli synnytti jihad-mellakoita, joissa yli 200 kuoli ja useita tuhansia loukkaantui. Seuraavaa päivänä sanomalehti julkaisi anteeksipyynnön. Nigerian presidentti esiintyi televisiossa ja tuomitsi sanomalehden. Hänen mukaansa ”moinen voisi tapahtua milloin tahansa missä epäsopivaa journalismia harjoitetaan islamia vastaan”.

Kuten eräs afrikkalainen tarkkailija myöhemmin huomautti Newsweekin juttua kommentoidessaan, Valkoisen talon reaktio oli pitkälti samanlainen kuin kehitysmaan presidentin puhe heidän törmätessään samaan haasteeseen. Muslimeille maailman ainoa supervalta näyttää käyttäytyvän kuten dhimmien kuuluukin.

Piispa Armitje, Kosovon piiritettyjen serbien henkinen johtaja on varoittanut länsimaailmaa tukemasta sellaisen maan itsenäistymistä, jossa muslimialbaanit ovat enemmistössä kristittyihin serbeihin nähden ja jotka ovat tuhonneet lukuisia kirkkoja ja luostareita NATO:n sotilaiden nenän alla. Piispa varoittaa, että itsenäisyys palkitsisi ei-muslimien etnisen puhdistuksen. 9-11:n jälkeen hänen mukaansa ”Yhdysvallat on ottanut osaa globaaliin kamppailun jihad-terrorismia vastaan, joka uhkaa paitsi Amerikkaa, myös rauhaa rakastavia ihmisiä kaikista uskonnoista ja kansallisuuksista. Tämän takia me, jotka asumme Serbian Kosovossa ja Metohijassa emme ymmärrä Washingtonissa vaikutavia ääniä, jotka aikaansaisivat terroristeille merkittävän voiton Euroopassa”.

Vaikka muslimit vastasivat kuolettavalla raivolla nyt jo poisvedettyyn Newsweekin artikkeliin Koraanin väitetystä häpäisemisestä, harva tuomitsi islamilaisten asemiesten teot Betlehemin kirkossa vuonna 2002. Jeesuksen syntymäpaikaksi oletetussa kirkossa Raamattuja käytettiin vessapaperina. Noin 30 pappia, munkkia ja nunnaa ja yli 150 palestiinalaista siviiliä, jotka piiloutuivat israelilaisten ja palestiinalaisten tulitaistelun tieltä pysyivät kirkon sisällä yli viisi viikkoa aseistautuneiden militanttien kanssa. Osa palestiinalaistaistelijoista, jotka kuuluivat Al-Aksan marttyyrien prikaatiin, osaan Palestiinan johtajan Jasser Arafatin Fatah-järjestöä, otettiin vastaan sankareina kun he myöhemmin palasivat Gazaan.

Niin sanotun Oslon rauhanprosessin aikana 90-luvun puolivälistä lukien, kun palestiinan hallinto sai rahallista tukea länsimailta, Arafat laajensi Betlehemin rajoja kattamaan läheiset muslimikylät ja kannusti muslimeja muuttamaan kaupunkiin. Tämän seurauksena kristittyjen prosentuaalinen osuus laski nopeasti.

Islamilaiset asemiehet olivat myös vastuussa kristittyjen teini-ikäisten siskojen raiskauksesta ja murhasta. Hyökkääjät väittivät, että siskokset tapettiin koska he olivat huoria ja tekivät yhteistyötä Israelin armeijan kanssa. ”Gansterit tappoivat siskokset jotta he eivät olisi päässeet kertomaan kellekään raiskauksesta”, heidän perheenjäsenensä kertoi. ”Monet kristityt perheet lähettävät tyttärensä ulkomaille, jotta he eivät joutuisi muslimimiesten hyökkäysten kohteiksi”. ”Israelin armeija on myöhemmin tappanut osan murhaajista, mutta muut asuvat nyt Euroopassa, josta he ovat hakeneet turvapaikkaa kirkon valtauksen jälkeen. On absurdia, että muslimimiehet, jotka raiskaavat ja murhaavat kristittyjä tyttöjä saavat poliittisen turvapaikan kristityistä maista kuten Irlannista, Espanjasta ja Italiasta”.

On ironista, että sama jihadiin kuuluva seksuaalinen häirintä ja ei-musliminaisten raiskaukset leviää nyt läntisessä Euroopassa muslimi-maahanmuuttajien myötä.

Professori Weiner, Jerusalemin PR-toimistosta, tarjoaa syväluotaavan näkemyksen lähes katkeamattomaan kristittyjen syyttämiseen koko sen vuosikymmenen ajan jolloin Oslon rauhanprosessi alkoi. Kristittyjen osuus on vajonnut alle 1,7 prosenttiin palestiinalaisalueiden väestöstä. ”Kymmenet tuhannet ovat hylänneeet pyhät paikkansa ja esi-isien omaisuutensa elääkseen ulkomailla, samalla kun jäljelle jäävät elävät kärsivänä vähemmistönä”, Weiner sanoo. ”Osasyy heidän ahdinkoonsa on muslimien uskonnollisen lain (sharian) käyttöönotto Palestiinan hallinnossa. Edelleenkin kristityt ovat hylänneet uskonnolliset johtajansa, jotka väkensä suojelemisen sijasta, ovat valinneet palvelusten tekemisen Palestiinan johdolle”.

Yli 500 Allah akbaria huutanutta miestä hyökkäsi kristittyyn Taiba-kylään Ramallahin itäpuolella. ”He kaatoivat keroseeniä useisiin rakennuksiin ja sytyttivät ne palamaan. Useat hyökkääjät murtautuivat asuntoihin ja varastivat huonekaluja, jalokiviä ja kodinelektroniikkaa”, kertoi eräs asukkaista. Hyökkäys sai alkunsa musliminaisen murhasta läheisessä Deir Jaririn kylässä. Tytön perhe pakotti tämän juomaan myrkkyä koska tällä oli suhde kristittyyn taibanilaiseen mieheen. Muslimimiehet voivat mennä naimisiin kristittyjen naisten kanssa, mutta islamilainen laki kieltää musliminaisia naimasta kristittyjä miehiä. Kristittyjen yhteisö sai näin kokea kollektiivisen rangaistuksen koska huhuttiin sen jäsenten rikkoneen dhimmiyden sääntöjä vastaan.

Eräässä Robert Spencerin osallistumassa kokouksessa entinen venäläinen toisinajattelija Natan Sharansky huomautti, että Israel on kerta toisensa jälkeen auttanut kristittyjä – näiden omasta toiveesta – islamilaista väkivaltaa ja sortoa vastaan. Eritysesti kun jihadistit valtasivat Betlehemin kirkon vuonna 2002. Silti hänen mukaansa kristityt johtajat eivät ole tukeneet Israelia. Hän on oikeassa. Vaikka kristittyjä syytetään päivittäin muslimimaissa ja vaikka heidät kohta pyyhkäistään Pyhältä maalta, kristityt organisaatiot aivan liian usein lähtevät ”vuoropuheluun” muslimien kanssa ja demonisoivat Israelia. Kristyttyjen täytyy tajuta, että heillä on paljon enemmän yhteistä muiden ei-muslimien – ei vain juutalaisten – mutta hindujen, sikhien, buddalaisten ja ateistien kanssa mitä heillä tulee ikinä olemaan muslimien kanssa. Jussi Halla-aho, sitoutumaton eduskuntavaaliehdokas, on tullut osittain samoihin johtopäätöksiin [28] kuten minä koskien vasemmistolais-islamilaista yhteistyötä useissa länsimaissa: vasemmisto lypsää paikallista työväestöä säilyttämään pääasiassa työttömän maahanmuuttajaväestön, jotka tästä kiitollisina äänestävät vasemmistoa. Näin hyvinvointivaltion täytyy elättää kahta loiseliötä, jotka elävät symbioottisessa suhteessa keskenään. Tämä johtaa vääjäämättä järjestelmän romahtamiseen. Miksi kukaan tukisi politiikkaa, joka johtaa varmaan tuhon? Sen tähden, että urapoliitikko ei koskaan aseta tavoitteitaan 20, 50 tai 100 vuoden päähän, vaan keskittyy seuraaviin vaaleihin. Demokraattisen järjestelmämme lyhytnäköinen tarkasteluväli voi, muslimien maahanmuuttoon yhdistettynä, johtaa kuolettavaan virheeseen.

Mutta Halla-aho kysyy vielä tärkeämmän kysymyksen: ” Miksi äänestäjät sitten antavat tämän tapahtua? Siksi, että länsimaalaiset ihmiset haluavat olla ’hyviä’ ihmisiä ja uskoa hyvää lähimmäisistään. Siksi, että heillä on humaaneja arvoja. Siksi, että, kuten ylempänä sanoin, ihminen haluaa kuollakseen uskoa kivoja uutisia, jos hänelle annetaan pienikin mahdollisuus sulkea silmänsä huonoilta. Siksi, että länsimaisen ihmisen "moraalisuus" ja "eettisyys" ovat tehneet hänestä aseettoman moraalittomuutta ja halpamaisuutta vastaan.”

(Toim. Huom: edellisessä kappaleessa lainaus on tuplakielenkääntämisen välttämiseksi suoraan Halla-ahon blogista. Alkuperäinen Brejvikin kappale kuuluu seuraavasti: ” But Halla-Aho asks an even more important question: “Why do the voters let all this happen? It is because Westerners like to be ‘good’ people and believe that their fellow men are equally good people. It is because they have humane values.” “It is because the moral and ethical values of Western man have made him helpless in the face of wickedness and immorality.” – Ossi Mäntylahti)

Läntiset “moraaliset ja eettiset arvomme”, ovat syvällisesti juutalais-kristittyn ajattelun vaikuttamaa. Onko avarakatseisuutemme, demokraattinen järjestelmämme ja kristillinen myötätuntomme eli juuri ne arvot, joita arvostamme eniten, aikaansaanut sen, ettei länsi kestä jihadia? Hyvän kristityn tulee kääntää toinen poski ja rakastaa vihollisiaan. Miten tämä on yhteen sovittavissa sen kanssa, että muslimeille tämä on heikkouden merkki? Ja miten voimme taistella sharia-lakia vastaan kun piispat ja kirkon johtajat ovat ensimmäisinä peräänkuuluttamassa ”myötätuntoista” maahanmuuttopolitiikkaa, joka sallii massoittain muslimeja asettumasta tänne asumaan? Kristittyjen mukaan Euroopan ongelma on kultuurillinen tyhjiö, joka johtuu kirkon vetäytymisestä ja kristillisen uskon hylkäämisestä, joka puolestaan tasoittaa tietä islamin saapumiselle. Tässä on järkeä, kuten olen aiemmin osoittanut. Mutta jotkut kristityt ryhmät avaavat länttä islamille ja maallistuneen valtion ei tarvitse olla väljähtynyt ja hampaaton. Kaikkea muuta. Juuri maallistuneet valtiot kukistivat fasistiset hallinnot toisen maailman aikana ja riskeeraasivat maailman tuhoutumisen Kylmän sodan aikana. Uskonnoton hallinto Kiinassa on paljon häikäilemättömämpi islamin kukistamisessa kuin kristityt valtiot. Toki tämän haittapuolena on se, että he ovat häikäilemättömämpi kukistamaan mitä tahansa valtaansa uhkaavaa.

Onneksi kaikki kristityt johtajat eivät fanita islamia. Eräs järkevistä tulee Australiasta, maasta joka on sietänyt varsin hyvin suvaitsemattomuutta. He ovat ottaneet varsin vaikuttavia askeleita turvatakseen rajansa, huolimatta lukuisten kansalaisjärjestöjen ja rasisminvastaisten järjestöjen protesteista. Pääministeri John Howard on useaan otteeseen osoittanut olevansa yksi läntisen maailman järkevimmistä johtajista. Sydneyn arkkipiispa George Cardinal Pell, kertoo kuinka syyskuun 11. päivän iskut olivat hänelle henkilökohtainen herätys:

”Tajusin, että minun täytyy oppia lisää islamista”. ”Lukiessani Koraania aloin merkitä ylös kehotuksia väkivaltaan. Niitä on kuitenkin niin paljon, että luovuin tästä 50, 60 tai 70 sivun jälkeen”. ”Vallitseva kielenkäyttö jihadista puhuttaessa Koraanissa on taistelu tai sodankäynti”. ”Islam ei ole itsessään suvaitsevainen uskonto ja sen kyky lietsoa pelkoa on rajallinen”. ”Sanoisin myös, että islam on paljon kristinuskoa sotaisampi kulttuuri”. ”Arvioisin myös, että suhde islamistisen ja ei-islamistisen maailman välillä normaalitila on jännitteinen, vihamielinen ja jopa sota”.

”Jumalan rotweileriksi” kardinaalina ollessaan kutsuttu paavi Benedictus XVI näyttää käyttävän sekä järkevän, että tyhmän kristillisen tavan metodeja käsitellessään islamilaista uhkaa. Vaikka Benedictus korostaa tarvetta kristittyjen ja muslimien suhteiden vastavuoroisuudelle ja kehottaa islamilaisia maita takaamaan kristittyjen maahanmuuttajien oikeudet, hän myös kehottaa kristittyjä ottamaan muslimit avosylin vastaan.

Kun paavi Benedictus XVI, osana pidempää tieteellistä tutkielmaa, lainasi Bysantin keisarin hyökkäävää näkemystä islamin perustajasta, tämä aikaansai raivoa islamilaisessa maailmassa. ”Näytä minulle mitä uutta Muhammed on luonut, niin näet vain pahuutta ja epäinhimillisyyttä, kuten esimerkiksi hänen kehotuksensa levittää uskoa miekalla”. Benedictus pyysi myöhemmin anteeksi lainauksen käyttämistä ja kertoi että Pyhien sotien aikainen teksti ei edusta hänen omaa näkemystään. Vaikka tämä teknisesti ottaen on muka-anteeksipyyntö, sitä pidettiin muslimien piirissä riittämättömänä. Monet anti-jihadistit olisivat pitäneet parempana, että Paavi olisi käyttänyt tilaisuutta hyväkseen tuomitakseen islamilaiset aggressiot voimakkaammin.

Silti Benedictuksen kommentit aikaansaivat julkisen debatin ja tätä on pidettävä merkkinä asian edistymisestä. Ainakin verrattuna hänen edeltäjäänsä paavi John Paul II:hin, joka suuteli julkisesti Koraania yrittäessään tavoittaa muslimeja.

Olen kuvannut esimerkkejä länsimaisten kristittyjen mielettömästä typeryydestä ja miellyttämisen halusta, mutta myös rohkeudesta ja selväpäisyydestä islamilaista aggressiota vastaan ja länsimaisen sivistyksen puolustamiseksi sharian maailmaa vastaan. Ideologinen sisällissota lännessä ei ole vain maallistuneiden ja uskovien ihmisten välillä; se ulottuu myös kirkkoon itseensä.

Kristittyjen täytyy ymmärtää, että islamistisen maailman kanssa ei voi olla rauhaa ja ymmärtämistä. He haluavat yksinkertaisesti alistaa meidät.  Kaikkien kirkkosuuntausten johtajien - niin protestanttisten, katolilaisten ja ortodoksien – täytyy lopettaa Israelin selkäänpuukotus ja avointen rajojen politiikka niin kauan kuin muslimit uhkaavat vallata maamme. Kristinusko opettaa laupeutta, mutta se opettaa myös pahan tunnistamista ja sen vastustamista. Loppujen lopuksi kristinuskon täytyy päättää onko se sivilisaation puolustamisessa osa ongelmaa vai osa ratkaisua.

 

Lähde:

http://www.brusselsjournal.com/node/1357

(…)

28. http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/08/multicultural-discourse-in-fin...

(Toim. huom. Tässä lähdeluettelossa on alkukielisessä versiossa 33 linkkiä. Näistä vain yksi käsittelee Halla-ahon tekstiä. Muita lähdeviitteitä ei ole jätetty tekstiin. – Ossi Mäntylahti)

Koko viiteluettelo:

1. http://fjordman.blogspot.com/2005/08/do-we-need-god.html 

2. http://www.brusselsjournal.com/node/840 

3. http://www.dhimmitude.org/ 

4. http://www.brusselsjournal.com/node/1051 

5. http://www.brusselsjournal.com/node/1053

6. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/004607.php

7. http://www.brusselsjournal.com/node/1055

8. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/007968.php

9. http://news.sky.com/skynews/article/0,,30000-1227104,00.html

10. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/north_yorkshire/5343940.stm

11. http://www.timesonline.co.uk/article/0,,3-1707254,00.html

12. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/007778.php

13. http://www.compassdirect.org/en/display.php?page=breaking&lang=en&length=long&idelement=4530

14. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/013149.php

15. http://www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=19949

16. http://www.theage.com.au/news/world/egypts-top-christian-leader-denounces-comments/2006/09/16/1158334731782.html

17. http://littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=15835&only

18. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/006484.php

19. http://www.chroniclesmagazine.org/cgi-bin/newsviews.cgi/TheBalkans/Kosovo/A_Bishop_s_Lonely_S.html?seemore=y

http://52.094.5.120plusf13:QIwqcku617898918787ЖР

20. http://www.rense.com/general25/bibles.htm

21. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/009438.php

22. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/008666.php

23. http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/07/norwegian-authorities-still-covering.html

24. http://fjordman.blogspot.com/2005/12/immigrant-rape-wave-in-sweden.html

25. http://www.jcpa.org/christian-persecution.htm

26. http://www.jihadwatch.org/archives/007975.php

27. http://www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=20341

28. http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/08/multicultural-discourse-in-finland-and.html

29. http://www.brusselsjournal.com/node/1053

30. http://ncronline.org/mainpage/specialdocuments/Pelltranscript.htm

31. http://www.sydney.catholic.org.au/Archbishop/Addresses/200627_681.shtml

32. http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/011442.php

33. http://www.time.com/time/world/article/0,8599,1534640-1,00.html

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (65 kommenttia)

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Ei v...u mitä aivovirtaa.
Tästäkin kyllä huomaa että yhden heikkopäisen aloite saa toisillakin releet napsumaan.

J. Gagarin

Mitä tarkoitat? Ossihan vain siteerasi manifestia, ei kommentoinut juuri lainkaan.

Anni Loren

Tarkoittaa varmaan Breivikin ja Halla-ahon ideologisella tasolla lämpimän toverillista yhteenkuuluvuutta.

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Koska sinä et halua yrittääkään ymmärtää muuta kuin sen minkä oma pienehkö poterosi antaa myöden, en viitsi vaivautua.

Vilho Juntunen

Olen usein miettinyt mihin voivat johtaa Lehtipuun ja Putkisen raivoisat
vihakirjoitukset Venäjää kohtaan. Jotkut samoinajattelevat hullut saattavat Karjalan palauttamisvaatimuksissaan ryhtyä älyttömiin tekoihin.
Tuli vain mieleen taas kerran Norjan tapahtumia seuratessani.

Käyttäjän munkisto kuva
lauri munkisto

Pitää paikkansa, että tuossa norjalaisessa on jotain hyvin lehtipuumaista, enemmän kuin halla-ahomaista.

Itse en tiennyt, että demareita vastaan on olemassa irrationaalista vihaa, ennen kuin netissä erinäiset hörhät alkoivat antaa siitä näytteitään. Nyt se viha kantoi hedelmää Norjassa.
Viime presidentinvaalien aikaan sairas mies Lehtipuu laittoi liikkeelle huhun "Halosen vappupuheesta" ja tyhmä mies Veikko Saksi uskoi sen ja levitti sitä eteenpäin. Eräänlaista Tyrifjordenin vesillä soutelua sekin.

Markus Lehtipuu

Stalin surmautti ensinnäkin 6 miljoonaa ihmistä 1930-luvun alussa, lähinnä Ukrainassa.

Sitten alkoi terrori, 1937-38, jona aikana miljoonia murhattiin.

Sitten Stalin lähestyi natseja ja sai aikaan laittoman etupiirijakosopimuksen, jonka seurauksena Stalin hyökkäsi Suomeen, ja syntyi etninen puhdistus, joka on RIKOS IHMISYYTTÄ VASTAAN.

Siinä osa syistä, miksi "vihaan" Venäjää.

Halosen "vappupuhe" ei MILLÄÄN TAVALLA liity minuun. Veikko Saksi kertoi ensin siitä minulle, ja sen jälkeen siteerasin tätä juttua, aloittaakseni keskustelun. Minulla ei ole MITÄÄN tekemistä Halosen "vappupuheen" kanssa. Veikko Saksi puolestaan kuuli sen joltakin muulta, joka puolestaan...

On kunnianloukkaus väittää, että minulla olisi ollut mitään roolia "vappupuheen" kanssa, muuten kuin siitä keskusteleminen, ilmiönä.

Ja ilmiönä siitä muutkin keskustelivat.

Käyttäjän munkisto kuva
lauri munkisto

Tunteeko Saksi muka jonkun muunkin "toimittajan" kuin sinut?

Pertti Väänänen

Katselin Anders Behring Breivikin tekemän multimediaesityksen ns. "Taistelusta Euroopan puolesta". Hän esiintyi tämän ällöesityksen lopussa myös vaapaamuurauniformussaan (http://www.all-onlinetv.com/2011/07/knights-templa...). Ko. esityksessä on paljon kuvamateriaalia, joka liittyy ns. ristiretkiromantiikkaan.

Vapaamuuratithan on salaseura, jolla paljon vaikutusvaltaisia jäseniä, joten uskon, että Breivikin yhteys vapaamuureihin tullaan häyvyttämään mediassa, vaikka mielestäni olisi aika ryhtyä tutkimaan vapaamureiden parissa harjoitettavaa kiihotusta. Italiassahan toimi 1970-luvulla vapaamuurariloosi, joka teki terroritekoja.

Tuomo Molin

Tajuatteko te että teette juuri nyt sitä mitä Breivik haluaakin eli annatte hänelle huomiotanne tutkimalla hänen kirjallisia tuotoksiansa. Oli mies sekopää tai ei mutta ainakin hän on narsisti ja narsistille huomio on kuin happea.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Tajuatteko te että teette juuri nyt sitä mitä Breivik haluaakin eli annatte hänelle huomiotanne tutkimalla hänen kirjallisia tuotoksiansa."

Lukeeko Breivik Usarin blogeja sujuvasti suomeksi, vai pyytääkö kääntämään?

Vilho Juntunen

Ei taida olla netissä lukemassa pitkään aikaan joten voit olla huoletta.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Tärkein asia ei ole se, mitä hän tuotoksissaan haluaa kertoa ja tuoda esille, vaan se, mitä ei. Hänen piratebayssa jaossa oleva manifestinsa vaatii läpikäyntiä, sillä sieltä selviää, mitä on tulevaisuudessa odotettavissa hänen kaltaisiltaan. Hän puhuu eristäytyneistä yksiköistä. On siis mahdollista, että tämä ei jää tähän.

Janne Torkko

Myös Breivikin tuotokset täytyy tuoda julkisuuteen siinä missä Al Qaidan johtajienkin. Ja ellei niin tapahdu, saatan ryhtyä epäilemään ABB:n kirjoituksia todeksi. ;)

Mikko Mäkinen

Fjordmanilta oikein asiapitoista ja napakkaa analyysiä. En siinä ainakaan suurempia asiavirheitä havainnut, joskaan en tällä ota kantaa Fjordmanin esittämiin mielipiteisiin.

Halla-ahon ajatusleikki, jota Mäntylahti joko tarkoituksellisesti tai käännösvirheen seurauksena kutsuu fantasiaksi, on sinänsä hyvä hypoteesi hallitsemattoman ja muuten epärationaalisen maahanmuuttopolitiikan selittämiseksi.

Se, että massamurhaaja Breivik on käyttänyt Fjordmanin kirjoitusta useita vuosia myöhemmin, ei tee siitä yhtään alkuperäistä huonompaa tai tuomittavampaa. Breivik lienee lainannut monia muitakin kirjoittajia Shakespearesta ja Kantista alkaen.

Kiitän Mäntylahtea hyvän tekstin kääntämisestä ;-) Toivottavasti siinä ei ole käännösvirheitä. En viitsinyt tarkistaa.

Mikko Mäkinen

Jos tuo Fjordmanilta otettu lainaus on ainoa, mitä Breivikin manifestista Halla-ahosta löytyy, on melko selvää, että Breivik ei ole lukenut laajemmin Halla-ahon kirjoituksia. Mutta ehkä parista lainatusta kappaleestakin saa mukavia sensaatio-otsikoita?

Fjordmania Breivik on varmasti lukenut, sillä Fjordman on norjalainen ja maailmanlaajuisesti hyvin tunnettu islam- ja maahanmuuttokriitikko.

Vilho Juntunen

Minä olen luullut että Breivik on kirjoittanut Fjordman-nimimerkillä.

Mikko Mäkinen

Eipä taida olla. Tai sitten Breivik saa kirjoittaa putkasta, sillä Fjordmanin viimeinen kirjoitus on tältä päivältä: http://gatesofvienna.blogspot.com/.

Vilho Juntunen

Eikö J-P vielä tiedä etten ole uskovainen? Älä sinä pitkätukkainen lättähattu aina viisastele.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Onko Halla-ahon kirjoituksia käännetty, en näet löytänyt viitteitä.

Sen sijaan löysin viitteen, jonka mukaan Halla-aho on saanut vaikutteita Ernesti Hentuselta, joka kirjoitti Totuuden torvessa "Puolet kansanedustajista on hulluja"

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/83578-halla-aho-ko...

Anni Loren

"Mutta ehkä parista lainatusta kappaleestakin saa mukavia sensaatio-otsikoita?"

Halla-aholla on niin harhaista kamaa että Breivik sai helposti niistä parikin lausetta lainaamalla sensaatio-otsikoita aikaan.Aika loogista kun Halla-ahon ajatukset ja Breivikin toiminta yhdistetään että sensaatiota syntyy!

Harry Vestbacka

Ossi Mäntylahti "Alkuperäisessä artikkelissa Halla-aho haukkuu vasemmistoa ja esittää sairaan fantasian. Tässä fantasiassaan Halla-aho kehittelee teorian, jonka mukaan vasemmisto haluaisi haalia huono-osaisia maahanmuuttajia pysyäkseen vallassa.

Mitä sairasta tuossa "fantasiassa" on? Halla-aho on täysin oikeassa. Fakta on, että 90% Suomeen tulevista maahanmuuttajista on meidän mittapuullamme mitattuna huono-osaisia ja siten positiivisesti syrjittäviä. Ja vasemmistohan on yksi voimakkaampia posiitiivisen syrjinnän kannattajia.

Eduskuntavaalien jälkeen hesarin toimittajat itkivät maahanmuuttajataustaisten ehdokkaiden huonoa menestystä, mutta uskoivat asian muuttuvan tulevaisuudessa maahanmuutajien määrän kasvaessa.

turunen (nimimerkki)

Fjordman ja Halla-aho puvuvat täyttä asiaa.

Anni Loren

Turunen: Unohdit Dream Teamistä toteuttavan tahon eli Breivikin.

Peter Kreisler

Ei ole yllättävää, että Ossi Mäntylahti ottaa Norjan tapahtumista kaiken hyödyn irti. Kätevästi, omantunnon vähääkään soimaamasta, Ossi Mäntylahti kääntää asian Halla-aho ja Perussuomalaisvastaiseksi.
Jotenkin Mäntylahti unohti syyllistää vapaamuurareita, Breivikhän on vapaamuurari, johtuisiko siitä että kokoomus on tulvillaan vapaamuurareita.

kati sinenmaa

Hei Ossi. Olisitkohan vaan nimittänyt kyseistä lukemistoa karmivaksi vielä muutama päivä sitten. Ettet vaan tee kirjoituksen ajatuksille sen, että luet sitä kädet veressä.

Eurooppa on koko ajan menossa yhä hullumpaan suuntaan, vapaa kasvatus tuottaa nuoria, joilla ei ole kovinkaan paljoa kunnioitusta yhteiskuntaa kohtaan; omaisuutta tuhotaan ja sutataan mielipuolisesti. Samaan aikaan muslimit ympäri eurooppaa ovat perustaneet satoja no-go-alueita, mihin poliisila ei ole mitään asiaa. Viime viikolla saatiin lukea, että Britannian muslimit vaativat Engannilta itselleen kolmea aluetta, mihin he perustaisivat kolme suvereenia islamilaista valtiota, joka on todellakin integraatiopolitiikan raatokukkanen:
Länsimaisten yhteiskuntien on mahdotonta integroida muslimilähiöitä, koska arvot ovat niin täysin päinvastaiset...

juri g.

Todella säälittävä ja ärsyttävää että kokoomus yrittää poimia sisäpoliittisiä irtopisteitä tästä tragediasta. Olisikohan US:n ylläpidon suljettava Puheenvuoro vaikka kokonaan päiväksi ja/tai pantava epäasiallisimmat kuumakallet vaikka kuukauden jäähylle?

Jopa Pekka Siikala ja Arko Oksanen ovat asiallisia herrasmiehiä Ossi Mäntylahteen verrattuna. Kusipää mikä kusipää, joukkohaudoilla tanssija!

Mistähän tämä kasvava vihan ilmapiiri johtuu ja johtaa. Kansa vastaa...

J. Gagarin

Kommenttisi on säälittävä!

Haluaisit sensuroida murhaajan laatiman manifestin esittämisen, koska se sisältää itsellesi epämieluisia asioita.

Ei sensuurilla ja totuuden kieltämisellä päästä mihinkään.

Käyttäjän petrikaivanto kuva
Petri Kaivanto

Jos olisi malttanut käyttää tekstinkäsittelyn hakutoimintoa olisi löytänyt kohdan, jossa Breivik kirjoittaa, että häntä on luultu ihailemakseen Fjordmaniksi ja että hän oli lopulta tavannutkin Fjordmanin.

Se, että vasemmisto ja Mäntylahden edustama osa Kokoomusta haluaa haalia maahanmuuttajia pysyäkseen vallassa ei ole fantasia eikä mielipide, vaan fakta.

J. Gagarin

Taidanpa mennä ostaamaan rullakebabin illalliseksi muslimeilta. Enkä taatusti pyydä kuittia!

Mikko Mäkinen

Hyvä idea! Turkkilaisilta kannattaa kysyä myös mielipidettä turkkilaiseen terrorismiin. Sama pätee tietysti kurdeihin ;-)

Petri Kaivanto voisi tehdä laulun Norjaan muuttaneesta Ossi-nimisestä raatokärpäsestä. Ossi ja Oslo voisivat rimmata hyvin yhteen?

Vilho Juntunen

Käyttäydy asiallisesti tai muuten he voivat laittaa sinut takaisin kiertoradalle.

J. Gagarin

Ostinkin kebabpitsan - kuudella eurolla ilman kuittia.

Käyttäjän jhuopainen kuva
Juhani Huopainen

Facebookissa tunti sitten:
Ossi: Minusta Halla-ahon on aika vaikea paeta vastuutaan sanomisistaan. Hän on ollut yksi Brejvikin innoittajista.
- - -
Ossi: Jari, teillä "hommalaisilla" on kummallinen into puolustella mesterianne. Tosiasia on, että Jussi Halla-aho on lastentappajan aatteellinen innoittaja.

Todella ala-arvoista touhua.

Risto Heikkinen

Jos Breivik osaisi suomenkieltä, asia voisi edes teoriassa olla mahdollista. Nyt kai faktaksi jää, että Breivik sympatiseeraa hnekilöä, joka on siteerannut Halla-ahoa (ja joka hänkään tuskin osaa (suomea).

Entä siteeraukset Ahtisaareen ja Takkulaan - kai heidätkin on tuomittava?

Jaakko Virtanen - kohta ...

Älä Risto väistä ajattelun ja moraalin terävää kulmaa ... se leikkaa nyt haavan hommalaisten hanskaan. Homma ei ole enään hanskassa eikä hanskat naulassa - hanskat on hukassa ! Talvi tulee kesken kesän - mihinkäs Risto näppisi silloin nypläät ?

Jaakko Virtanen - kohta ...

Älä Risto väistä ajattelun ja moraalin terävää kulmaa ... se leikkaa nyt haavan hommalaisten hanskaan. Homma ei ole enään hanskassa eikä hanskat naulassa - hanskat on hukassa ! Talvi tulee kesken kesän - mihinkäs Risto näppisi silloin nypläät ?

Anni Loren

Graeca sunt, non leguntur?
Kehuiko Breivik Ahtisaarta?

Anni Loren

Mäkinen Fjordmanista:"Eipä taida olla. Tai sitten Breivik saa kirjoittaa putkasta, sillä Fjordmanin viimeinen kirjoitus on tältä päivältä:"

Erittäin ikävä kuulla että tuollainenkin sekopää saa vapaalta vihascheisseaan raapustaa:(

Mikko Mäkinen

Kertokaa toki meille tyhmemmillekin, mistä vihascheissesta puhutte! Siis mikä on vihaa ja mikä sitä itteään?

Jan Kipku

Miksi tämä inhottava valehtelija kertoo Brejvikin tulleensa samaan lopputulokseen kuin Halla-aho? Brejvik ei puhu Halla-ahosta mitään, ei yhtään sanaa. Koko "The Church – Part of the Problem or Part of the Solution?" -kirjoitus on lainattu. Se kertoo, että Fjordman on tullut samaan lopputulokseen, ei Brejvik.

En yhtään ihmettele tämän kaksinaamaisen ossin toimintaa, täysin tyyppillistä niin kokoomukselle kuin muille mokutuspuolueille.

Raoul Konnos

On vain ajan kysymys, kunnes Halla-ahon opetuslapset myös täällä kotimaassa rupeavat toteuttamaan oppimestarinsa syvimpiä toiveita.

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Millaisia ovat Halla-ahon opetuslasten syvimmät toiveet?

Mikko Mäkinen

Epäilen samaa asiaa. Seuraavissa eduskuntavaaleissa persut saattavat olla kaksi kertaa näitä nyt hallitusvastuussa olevia isompia suomensyöjäpuolueita suurempi. Halla-aho on aina painottanut äänestämisen merkitystä edustuksellisessa demokratiassa.

Jarkko Simonen

"Jussi Halla-aho
Monet suomalaiset, joilla orgasmi keskeytyi, kun hommalaiset eivät polttaneetkaan tamperelaista pizzeriaa, ottavat nyt hyvitystä korkojen kera. Tiedoksi, että en kadu mitään kirjoittamaani, enkä ota minkäänlaista vastuuta Breivikin teosta, ja aion jatkaa samalla linjalla, koska huono maahanmuutto on huonoa ja monikulttuurisuus hanurista Breivikin teosta riippumatta ja huolimatta. Ei muuta tällä erää.
3 minuuttia sitten · Tykkää · "

Raoul Konnos

Jussilla puna poskilla vaan syvenee, kun opetuslapsia löytyy Norjaa myöten. Kommenttinsa perusteella hän ei ole edes pahoillaan tapahtuneesta - omasta kontribuutiostaan tapahtuneeseen tai sen puutteesta riippumatta.

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Yksi internetin hienouksista eittämättä on se, että tällaisten hyvien ja suvaitsevaisten Konnosten pöyristyttävä rahvaanomaisuus tulee julki heidän itsensä esittelemänä.

Raoul Konnos

Älä Reiska suutu, se kohottaa verenpainetta ja ties mitä aggressioita siitä voikaan seurata jo valmiiksi pingottuneessa mielessä.

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Älä huoli Raoul, olen tyyni kuin viilipytty ja paineetkin ideaalitasoa.

Ihmettelin vain ääneen mistä kaikki tuo sisältäsi muita kohtaan purkautuva viha oikein kumpuaa? Onko kyse kasvatuksesta vai jäitkö ilman rakkautta?

Raoul Konnos

Koulukiusaamisella on pitkät jäljet, kuten oppi-isästäsi näkee jo kilometrien päähän.

Mika Kuusela

Ei hänen tarvitsekaan olla pahoillaan, koska ei ole ainakaan vielä tappanut ketään.

Vai pitääkö meidän kaikkien olla pahoillaan? Enemmän pahoillaan kuin silloin kun Ruandassa kuoli miljoona? Tai enemmän pahoillaan, kun liittouman harhautunut ohjus tappaa paljon enemmän?

Tälläkin foorumilla näkee vihapuhetta aika ajoin, johon verrattuna Jussin jutut on itikan ininää.

Kaikki haluavat tästä osansa omista itsekkäistä syistään. Olemme kuin hyeenat syömässä noita nuorten ruumiita. Siitä meidän pitäisi olla kaikkien pahoillaan.

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Nyt Raulin kannattaisi noudattaa omaa neuvoaan verenpaineseurannasta.
:)

Hupaisa freudilainen sinänsä, sillä tuo yhteen henkilöön porukalla kohdistamanne ilkkuminen muistuttaa koulukiusaamista puhtaimmillaan. Et kai vain käynyt Aleksanderin kanssa samaa koulua?

Oppi-isä-fantasiasi menköön kiihtymyksen piikkiin, saat anteeksi.

Anni Loren

Aika jännää. Eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajalla, Jussi Halla-aholla oli pari päivää aikaa muotoilla kommenttia Norjan verilöylystä ja tähän punnittuun "orgasmi" kommenttiin mies päätyi.Tuo ihminen ei vaan ole terve.

Käyttäjän ossimantylahti kuva
Ossi Mantylahti

Onko Halla-aho oikeasti kirjoittanut noin?

Jari Leino

Kyllä. Facebook-seinällään.

Hieno mies.

Anni Loren
Jaakko Virtanen - kohta ...

Halla-aholle esitettiin vihermarxojen teurastusten jälkeen eksplisiittinen kysymys, onko hän ollut osallisena asiassa.Halla-aho vastasi eksplisiittisesti, että ei. Myöhemmin on käynyt yksiselitteisesti ilmi, että hän oli asiassa osallisena.

Kuitenkaan hän ei ole valehdellut, eikä johtanut ketään harhaan tahallisesti.

Homma ei ole enään hanskassa eikä hanskat naulassa - hanskat on hukassa ! Talvi tulee kesken kesän - mihinkäs Halla-aho näppinsä silloin nyplää?

Jaakko Virtanen - kohta ...

Ällös kuule Virtasen Jaska siellä halla-ahostele eli viisastele ! Halla-aho ei ole Peräkammarin vaan asekaapin poikia. Hänet on heti lapsena suljettu asekaappiin ja ei ole sieltä karannut eikä edes päästetty katsomaan oikeaa maailmaa - tästä kertoo kyklooppinen putkinäkö kuten U.S blogisti Putkisella.
Halla-ahon kaapitukseen liittyy eräs olennainen ominaisuus epäsuora dramaattinen käskytys. Koska Halla-aho ei itse ole kohdannut ulkomaailmaa muuten kuin Pietarinkadun Shooting Galleryn radalla ja sen jälkeisessä suihkussa niin toiminnallisuus ilmenee vain yksisuunatisen käskytysjärjestelmän kautta.

Käyttäjän ossimantylahti kuva
Ossi Mantylahti

Brejvik muuten osoitti varsin mielenkiintoista rakkautta äitipuoltaan kohtaan:

I’ve also scheduled to meet my stepmom, Tove Øvermo, in March. She used to work as a director in Norwegian UDI (the foremost government organization tasked with approving applications and granting foreigners (mostly Muslims) legal permits). Ironically, UDI is a highly valued target for Knights Templar in Norway as it is an essential tool and facilitator for the Norwegian multiculturalist regime. However, I think she’s retired now, so she is currently not in danger of any KT attacks. Although I care for her a great deal, I wouldn’t hold it against the KT if she was executed during an attack against UDI, as she used to be a primary tool and category B traitor for the multiculturalist regime of Norway, high treason she should be familiar with. Tove, being very intelligent and committed in the advancement of her own career under the multiculturalist regime, is fully aware that she is a willing and participating subject/tool for the Multiculturalist Alliance in the indirect genocide of Norwegians through the continued Islamisation of Norway. People in her position are just unwilling to make any meaningful sacrifices as her career would be immediately terminated by the regime if she criticized them. Career termination followed by blacklisting and harsh vilification and character assassination is not a price most people of her position are willing to pay. Just like essential NS tools were guilty of facilitating the NSDAP, people in her position are guilty of facilitating the Multiculturalist Alliance. Regime sub-leaders such as her are on auto pilot though, and partly disconnected from reality and thus partly unaware of their own war crimes, since the multiculturalist media is ensuring that the public remain disconnected from reality and the truth. So when I meet her I will probably just end up talking about the usual social BS, to prevent raising any red flags. During our last meeting, I remember we discussed the central aspects of Wahhabism, and I was really impressed with her knowledge on the matter.

Käyttäjän ossimantylahti kuva
Ossi Mantylahti

Ja A- ja B-luokan maanpettureita teloitettaisiin maltillisesti "vain" 200 000. C-luokan maanpetturit asutettaisiin keskitysleiriin Anatoliaan.

When we seize political and military power in the future; while tempting to unleash hell to avenge all our ravaged and dead brothers and sisters, we must keep in mind that replacing a cultural Marxist extremist regime with a cultural conservative extremist regime will only fail to break the cycle where history always repeats itself. So instead of replacing this tyrannical and extremist multiculturalist regime with an equivalent right wing one, we must think and act pragmatically with a long term objective. We must manage to break the historical “Marxist vs. Conservative” cycle or we risk that the cultural Marxists will emerge as a dominating force again after 20-100 years. As such, we should limit the executions of category A and B traitors to 200 000 in Western Europe. A better alternative than execution of the remaining, the category C traitors, would be to establish a large multiculturalist zone in southern/eastern Europe, perhaps Anatolia, or on other territories which has been invaded and occupied by Muslims. In these newly created zones; the cultural Marxists category C traitors and those of the non-Europeans considered as politically disloyal will be deported to and allowed to live and create their imaginary utopia. A cultural Marxist or a so called “internationalist” does not feel much love for his ancestral country as he believes we are all citizens in a global community. So they should recover easily from the process of being deported to another country.

Anni Loren

Breivikin "shittilistalla" oli 5000 eliminoitavaa suomalaista. Luulen että jos ja kun tuo nimilista julkistettaisiin se olisi aikalailla yhteen hommalaisten listaamien suomalaisten epähenkilöiden kanssa.

Mr Cool

Ei sillä mitään listaa ollut. Tuo 5000 oli saatu kertomalla arvioitu "pettureiden" suhteellinen osuus koko väestön lukumäärällä.

Mika Kuusela

Vaikka minulla on varmasti ajatuksiltani paljon enemmän yhteistä näiden "viherpunikkien" tai "vihermarxojen" kanssa kuin hommalaisten, niin on aika älytöntä leimata "hommalaiset" ja Halla-aho syyllisiksi tähän tekoon (edes osa- sellaisiksi). Se on juuri sitä raadon syöntiä, jolla pönkitetään omaa pikku-persoonaa.

Muutenkin vituttaa kaikki lammasmainen vastuun pakoilu "olin psykopaatti-narsistin uhri 10 vuotta..." tai "tein sen kun ne pakotti, käski tai kehotti...".

Muuten jonkun mainitsema Juhani Putkinen ei ole kommentoinut asiaa mitenkään???

Käyttäjän jhuopainen kuva
Juhani Huopainen

Tämä Halliksen yhden sitaatin lainauksen lainauksen lainaus asiayhteydestä irrotettuna ei todellakaan ole mikään kärpänen eikä edes hyttynen. Tämä politikointi lähti Ossilta aivan käsistä, mutta niin se on lähtenyt monelta muultakin. Politiikka on ymmärtääkseni jotain muutakin, kuin toisten mielipiteiden vastustamista. Se voisi olla esimerkiksi todellisten ongelmien tunnistamista, pohtimista ja ratkaisemista.

Lueskelin eilen illalla Breivikin dokkaria. Maaleja määritellessään Suomen osalta hän nimesi kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset sopiviksi maaleiksi ja totesi perään, että Suomessa ei ole yhtään "aatteelle" uskollista puoluetta. Tästä voidaan päätellä joko kahta asiaa:

1) Breivikin tiedot ovat puutteelliset (jolloin Halliksen nimen esiintyminenkin dokkarissa on lähinnä työtapaturma copypaste-huumassa)

2) Persut ovat Breivikin mielestä maltillinen puolue, jolla ei ole osaa eikä arpaa hänen näkemiinsä ongelmiin.

Toinen pointti: kumpi olisi tehokkaampi tapa ehkäistä massamurhia: siviiliaseiden täyskielto vai mielipidekielto, ettei kukaan vaan vahingossakaan saa "vaikutteita"? Ossilla oli kova kiire julistaa toisessa puheenvuorossa, että aseet ovat pyhiä. Miksi?

Toimituksen poiminnat