Ossi Mäntylahti Tietojärjestelmämies

Kaupunki turmeli maalaispojan

  • Kaupunki turmeli maalaispojan

Perussuomalaisten tällä hetkellä ehkä tunnetuin kansanedustaja ei ole EU-tuskastaan krokotiilinkyyneleitä vuodattanut Timo Soini. Huomion on kaapannut lähes suvereenisti viitasaarelainen raittiusaktivisti, rehellinen suomalainen mies ja sahayrittäjä Teuvo Hakkarainen.

Hakkaraisen neekeriukkomesoamiseen on toki selvä selitys. Hänhän itse kertoi taannoisen huumoriesiintymisensä syyksi maalaisuutensa.

Oikeastihan tässä on käynyt juuri kuten kansatarinoissa aina niin yleensä: paha kaupunki on turmellut rehellisen maalaisen! Paha ja korruptoiva Helsingin henki on juottanut Hakkaraiselle väkiviinaa ja saattanut tämän mellastamaan baarissa ilman paitaa.

Odotan jännityksellä mitä mahtaa tapahtua, kun Hakkarainen lopulta pääsee näkemään livenä niitä pelkäämiään neekeriukkoja.

Varmaa on vain, että lopputuloksesta tulee kertomaan joku muu lehti kuin Maaseudun Tulevaisuus.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Dari-anne Suomalainen

Nooo.......annetaan Kanervan katsella Tukiaista, on kokoomuksellakin kestämistä edustajissaan ja heidän mieltymyksissään.

Joskus heitä on ollut myös seiskan kannessa naisten hakkaamisesta.

Yks' Hakkarainen ei tässä enää paljon hätkäytä.

Petri Sakkinen

JUHANI. Voimiesi mukaan, veljeni, vaikk'ei niinkuin vaatisi aineen ankaruus.

SIMEONI. Koettaa tahdon. [klips] Niin hän sanoi, ja minä nyt, huoaten, rupesin visusti katselemaan ja tutkistelemaan; ja näinpä kaiken maailman piirin, näin Enklannin valtakunnan, Turkinmaan, Pariisin kaupungin ja Amerikan valtakunnan. Sitten näin minä Isonturkin nousevan ja kauheasti hävittävän kaikki; ja hänen jäljessään asteli se suuri sarvipää Mammona, ajellen ihmissukua maan-äärestä maan-ääreen kuin susi lammaslaumaa. Niin hän ajeli ja kaahasi, ja kuristi lopulta koko maailman ja Amerikan valtakunnan. Tämän näin ja kysyin taasen saatanalta, nyhkäisten häntä kylkeen: onko siis nyt hävitetty maailma, josta minä olin kotoisin?

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Tuollaista tuo on, kun alkeellisesta oloista muuttaa sivistykseen pariin.
Minusta Teuvoon pitäisi suhtautua, kuten meidät on määrätty muslimien osalta.
Suvaitsevaisuutta erilaisuutta kohtaan.

Tietysti Helsingissä on varmasti shokeeraava ja outo, kun joku suomalainen muuttaa kaupunkiin.

Dari-anne Suomalainen

Muistaakseni joku kokoomuslainen nukkui rattiin, seuraus; kuolemantuottamus ja vakava loukkaantuminen.

Eikä mitään rangaistusta. Voi per....jantai.

Kupunki turmelee jopa lain.

Shemu P

En pitäisi Hakkaraista yrittäjänä, ainakaan yksityisyrittäjänä. Hän ei ole yrityksen johdossa lainkaan. Hallituksessa ja toimitusjohtajana ovat muut henkilöt. Palkollinen hän on, toki muiden perheenjäsenten kanssa todennäköisesti yksi omistajista.

Käyttäjän JormaVesa kuva
Jorma Vesa

Minä olen ymmärtänyt, että Hakkarainen on jo nähnyt livenä niitä neekeriukkoja. Eikös hän kertonut, että semmoisia ukkoja notkuu Hesassa ihan näkyvillä?

Ossi Mäntylahti mistä olet keksinyt, että Hakkarainen pelkää neekeriukkoja? Jos hän heitä pelkäisi ei kai hän ehdottaisi, että nuo ukot varustettaisiin teräaseilla, siis risusavottaan sopivilla työvälineillä, ja levitettäisiin ympäri maaseutua töihin. Tuohan merkitsisi ymmärtääkseni sitä, että myös Hakkaraisen kotikulmille Viitasaarelle sijoitettaisiin näitä tummaihoisia mieshenkilöitä.

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Hakkarainen edustaa kunniakkaasti Viitasaarelle juureutuvaa Suomen sivistyshistorian perinnettä. Henrik Gabriel Porthan oli Teuvon tavoin Viitasaarelta.

Hakkarainen on innovaattori, saa sahankin teräväksi, toisin kuin helsinkiläiskepakot.

Viitasaarelaisista olen ylpeä.

Käyttäjän indy kuva
Torsten Sandberg

juhanin kommentti on mestariteos. vain sellaisen rivien välistä voi lukea näin paljon...

Toimituksen poiminnat